Despre

Cercetarea și tehnologia avansată au făcut ca S.C. MATRA IMPEX PRODCOM S.R.L. să devină o firmă de prestigiu, atât la nivel local cât și la nivel național.

Despre noi:

1993

Din 1993, data infiintarii firmei, pana in ziua de azi, am demonstrat seriozitate si profesionalism, reusind sa fim singura societate comerciala din Salaj atestata de catre Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari – Centrul de Studii, Experimentari si Specializare PSI. 

2018

Beneficiind de o experienta de aproape 15 de ani, S.C. MATRA IMPEX PRODCOM S.R.L. comercializeaza, verifica si incarca o gama diversa de echipamente pentru stingerea incendiilor, in conformitate cu standardele europene EN 3-3, EN 3-6, EN 3-7. Recipientele sub presiune sunt verificate si incarcate de o instalatie moderna, avand certificare CE. Protectia recipientelor se realizeaza prin vopsire in camp electrostatic, avand o puternica rezistenta la intemperii.

2020

Cercetarea si tehnologia avansata au facut ca S.C. MATRA IMPEX PRODCOM S.R.L. sa devina o firma de prestigiu, atat la nivel local cat si la nivel national.